Von Clermont Park

Vaals - Vaals
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Voor wie in Vaals woont, voelt elke dag een beetje als vakantie. Het dorp − of beter: stadje − wordt namelijk vaak omschreven als een stukje buitenland in eigen land.

Die atypische uitstraling heeft Vaals niet alleen te danken aan de idyllische omgeving en het glooiende landschap. Het dorp zelf heeft een ongewone stadse allure. Dit door de bloeiende lakenindustrie in de 18e eeuw, waaraan Vaals zijn rijke industrieel erfgoed heeft te danken.

Het hart van Vaals barst van de historie, met zijn monumentale huizen en statige zakenpanden. Grotendeels met dank aan de industrieel J.A. von Clermont, naamgever van het Von Clermonthuis en het Von Clermontplein, en nu dus ook van dit nieuwbouwplan.

Het plan Von Clermont Park bestaat uit in totaal circa 50 woningen. Er worden naar verwachting grondgebonden woningen, patiowoningen en wellicht ook appartementen gebouwd. Hoeveel er van ieder type woningen komt weten we nog niet. Daar laten we potentiële geïnteresseerden graag over meedenken.

Interesse?
Wil je op de hoogte worden gebracht zodra de verkoop start? Schrijf je dan in.
Ga naar de projectwebsite www.vonclermontpark.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Von Clermont Park
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vaals.

Aanmelden