Lindenstraat

Vaals - Vaals
Actueel aanbod

vanaf € 489.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
231 m2

Over dit project

UNIEKE ARCHITECTUUR EN WOONGENOT OMRINGD DOOR GROEN

In het hart van Vaals, direct naast de Sint Pauluskerk, zal op een prachtige en rustige plek een hoogwaardig en kleinschalig woningbouw-project verrijzen. Dit project, Aan de Linde genaamd, omvat 14 patiowoningen gelegen in een parkachtige setting (6500 m2) met mooie zichtlijnen, bestaand groen en historische elementen. Door de centrale ligging zijn de belangrijkste dagelijkse voorzieningen op een steenworp afstand gelegen.


EEN WONING OP MAAT

Niemand weet beter dan uzelf hoe u wilt wonen. Het plan omvat zes vrijstaande en acht geschakelde patiowoningen.
Uitgangspunt voor de vrijstaande patiowoningen is een op maat gemaakt ontwerp. Voor de kavels 1 en 6 zijn voorbeeldwoningen uitgewerkt die de potentie van de bouwkavels weergeven. De vloeroppervlakte varieert van 174 m2 tot 231 m2.

GEMEENSCHAPPELIJK PARK

Het groen in het park waarin uw woning is gelegen, wordt gedeeld eigendom van u en de eigenaren van de andere patiowoningen. Via de Vereniging van Eigenaren zal het onderhoud centraal worden geregeld. Het eigendom en beheer van de verharde delen van het park zal komen te liggen bij de Gemeente Vaals. Zo geniet u van een groene omgeving, die voor u onderhouden wordt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lindenstraat
Koopwoningen
16
Prijs vanaf
€ 489.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vaals.

Aanmelden