Groenzandweg

Vaals - Vaals
Actueel aanbod

vanaf € 211.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
115 m2
Kaveloppervlak
215 m2

Over dit project

Plan Eschberg

In het zuidwesten van Vaals wordt momenteel de laatste fase van het nieuwbouwplan Eschberg gerealiseerd. Het plan is gelegen op een van de mooiste locaties die Limburg rijk is. Het eigentijdse karakter, de praktische en comfortabele indeling, uitstekende isolatie en prijs/kwaliteit van deze woningen maken het totaalplaatje compleet. Aantrekkelijke woningen in een plezierige en groene woonomgeving.


Indeling

Begane grond

Entree/hal, garderobe nis, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast en toegang naar de berging met wasmachineaansluiting. Het woongedeelte is opgesplitst in een open leefkeuken aan de voorzijde en een ruime woonkamer aan de achterzijde met optioneel openslaande deuren naar de achtertuin.
De grote raampartijen aan de achterzijde creƫren veel lichtinval en optimaal tuincontact.

De begane grond herbergt tevens de hoofdslaapkamer en een compleet ingerichte badkamer met wastafel, douche (ligbad optioneel) en tweede toilet

Eerste verdieping

Hier bevinden zich de technische ruimte en de zogenaamde atelierruimte. Deze heerlijke leefruimte biedt diverse gebruiksmogelijkheden.

Optionele diverse varianten, o.a. meerdere slaapkamers en een extra badkamer. De aannemer informeert u graag over de mogelijkheden.

Al met al hebben deze woningen een indeling die kan meegroeien met de bewoners en daardoor zeer geschikt zijn voor zowel jonge gezinnen als senioren.

Bijzonderheden:
- De woning wordt geleverd met Woningborggarantie.
- De semibungalows kennen een variabele te kiezen indeling.
- De woning wordt voorzien van Sphinx sanitair en Grohe kranen.
- Optimale isolatie.
- De woning wordt voorzien van een WTW installatie.
- Bijzonder mooie locatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groenzandweg
Koopwoningen
8
Prijs vanaf
€ 211.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vaals.

Aanmelden